Συστήστε μας σε Φίλους σας
Κράτηση Τώρα
Paphos
20°
17°
Sun
Weather from OpenWeatherMap
09:18 AM
  • Ελληνικά
  • English

Spa

Spaf

Το πολυτελές μας spa διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και είναι ανοικτό για το κοινό απο τις 01/04 μέχρι και τις 31/10. Προσφέρονται ποικιλίες θεραπειών υπό την επίβλεψη επαγγελματιών θεραπευτών. Προσφέρονται Θεραπείες a la carte ή συνδυασμοί, ως πακέτα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η ομάδα μας θα αξιολογήσει τη σωματική και ψυχική σας υγεία ως μέρος μιας ολιστικής ανάλυσης. Σε συνεργασία με την ομάδα μας και αφού καθοριστούν οι ανάγκες σας θα διαμορφωθεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα περιποίησης.

Στο spa μας προσφέρονται διάφοροι τύποι Μασάζ, Θεραπειών Προσώπου και Σώματος καθώς και Εναλλακτικών Θεραπειών.

Πακέτο spa

To Akamas Health Farm and Spa στην Κύπρο προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες σχεδιασμένες ειδικά για εσάς ώστε να είστε βέβαιοι ότι τα θεραπευτικά προγράμματα ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Οι διατροφολόγοι, οι θεραπευτές και το ιατρικό προσωπικό μας θα σχεδιάσει ένα πρόγραμμα άκρως ευεργετικό για εσάς, τον νου και και το σώμα σας. Τα πακέτα μας σχεδιάζονται είτε σε καθημερινή είτε σε εβδομαδιαία βάση.

Πατήστε εδώ για να δείτε το νεό μενού των θεραπείων του Spa μας

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τα μασάζ και τις θεραπείες που προσφέρονται στο spa μας, κατεβάστε το Διαφημιστικό μας Φυλλάδιο ή Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε τη θεραπεία που επιθυμείτε.

Κρατήσεις
Ημερομηνία Άφιξης [date date-718]
Ημερομηνία Αναχώρησης [date date-196]
ώρα
ενήλικες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν απορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο: +357 26332424
Email: info@cyprushealthfarm.com
Διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου Νικοξιλίτη 38, Δρούσια, Πάφος 8700, Κύπρος

Our Privacy Policy

Τηλέφωνο: +357 26332424
Email: info@cyprushealthfarm.com

Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στη λίστα για να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο και εκμεταλλευτείτε πρώτοι τις εκπληκτικές προσφορές μας!!

Εγγραφή στο Newsletter μας

Έπαινοι